Programjaink

ORSZÁGOS GAMING EXPO

máj
11
Kategória: Előadás, tánc, kiállítás
Helyszín: AGORA-MSH
Időpont: 2024. május 11., 10:00
Címkék:
megosztás facebook-n
ORSZÁGOS GAMING EXPO

A 2022-es és 2023-as sikerek után 2024-ben is visszatér az Esport1 által szervezett OGEX, az Országos Gaming Expo, amely egyesíti a vármegyék esportolóit, gamereit és a gaming világ iránt érdeklődőket. Az OGEX roadshow idén is bejárja az összes vármegyeszékhelyt, március 22. és május 19. között Magyarország minden szegletébe eljuttatva a videójátékok iránti szenvedélyt.

A 2024-es eseménysorozat helyszínein a látogatók autószimulátorok, VR eszközök és retrojátékok mellett meglátogathatják az OGEX gamer múzeumát, cosplay bemutatókat nézhetnek meg, valamint edukációs előadásokon betekintést nyerhetnek a gaming és az esport komolyabb szegleteibe is.

Emellett az OGEX rendezvényein az egyes vármegyeszékhelyek helyi klubjai és egyesületei is részt vesznek, összehozva a közösséget, ezáltal segítve a hazai gaming és esport kultúra további fejlődését.

Idén az EA Sports FC 24 lesz az OGEX esport versenyjátéka. Az online selejtezőket követően a játékosok a területi döntőkben mérkőzhetnek meg, az egyes vármegyék legjobbjai pedig a november végén rendezett budapesti nagydöntő során küzdhetnek egymással!

A rendezvény idén is ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött:

https://ogex.hu/regisztracio?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1kiI15m1plNaeha3dWuw4oLph6YUWe6SAIDvS3xweYNf8RsjYMBbHIzIo_aem_AS1Z68uWkqECXuWIlTg1bd_ncz27_htOJMXtwzo_qZKvOvrcgWxDSrcdHATpinRpooZtE8hAHZk8jdDEsmVj-jVn#form

CSOPORTOS REGISZTRÁCIÓ 10 FŐ FELETT:
INFO@ESPORT1.HU

 

 

Programnaptár
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Következők
EMMI logó
NKA
AGORA PROJEKT
OTP simple pay new
DigIT-AGORA
Médiatanács Támogatási Program
Szombathely város címer
Savaria Nemzetközi Táncverseny honlap
SzombathelyPont
Europa Cinemas
Aszakkör
Art Mozi Egyesület
Menthol multimedia
Legvaszon
Mozi bárhol
Szombathely Foglalkoztatási Paktum
Pénzügyileg legstabilabb cégek tanúsítványa
TIOP-1. 2. 1/A-12/1 (Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program)
TOP- 6.9.2-16 (Terület és Településfejlesztési Operatív program)
TOP-6.1.4-16  - Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés c. pályázati konstrukció
TOP-7.1.1-16-Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva c. pályázati konstrukció