Alternatív ihletésű poprock bandánk egy szoros egyetemi baráti társaságból alakult 2016-ban, és még ebben az évben meg is jelent bemutatkozó kislemezünk. Az első komolyabb mérföldkő volt a 2020 elején elkészült Szevasz életem című első nagylemezünk, melyet telt ház előtt mutattunk be Budapesten. A két album között eltelt idő alatt rendszeresen koncerteztünk a fővárosban (Kuplung, A38, Szimpla, Mika Tivadar, Akvárium), ahol már egy állandó törzsközönségünk alakult ki. Számtalanszor felléptünk vidéken és turnézhattunk két alkalommal Erdélyben a Szintaxis zenekarral. Összesen 6 dalunkhoz készült videoklip, 2020 őszén pedig élőzenés felvételen rögzítettük egy dalunkat Bodor Áron (Esti Kornél zenekar) ének-közreműködésével. A 2020 tavaszán megjelent Kettőt hátra című single volt az előfutára annak a kislemeznek, melyet 2021 januárjában rögzítettünk a pécsi ZajZajZaj stúdióban és áprilisban jelent meg Elfogy a táj címmel.

Jegyek elővételben az AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H–P 9.00–17.00 és Szo 9.00–13.00) válthatók, valamint online a jegy.agorasavaria.hu oldalon és a koncert előtt a helyszínen.

Jegyár: 2000 Ft, Szent Márton kedvezménnyel: 1700 Ft.

A Szent Márton-kártya kedvezmény csak az ELŐVÉTELBEN, személyesen a jegyirodában megvásárolt jegyek esetén érvényesíthető.

A koncertek a Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósulnak meg.

A rendezvény az Érezd Szombathelyt! programsorozat keretén belül valósul meg.

ONLINE Jegyvásárlás