Agora Savaria
Kulturális és Médiaközpont
Nonprofit Kft.
A workshop során a fermentálás elméletével és gyakorlatával fogunk megismerkedni, illetve alkalmunk lesz kipróbálni azt.
Mi is az a fermentálás? Ősi tartósítási eljárás, mely által erősítheted az immunrendszered, javíthatod az emésztésed, és még a hangulatodra is jótékony hatással lesz. A workshop során a fermentálás elméletével és gyakorlatával fogunk megismerkedni, illetve alkalmunk lesz kipróbálni azt. Elsajátítjuk, hogy mire jó a fermentált étel és mennyi mindent lehet erjeszteni.
A workshop vezetője: Ábrahám Anikó, őstermelő, akit az AniJó az Jó facebook oldalról is ismerhetünk.
A fermentálás kipróbálásához minden szükséges alapanyagot és eszközt biztosítunk nektek!
Résztvevők száma: max.10 fő, de a workshop minimum 5 fő jelentkezésével indul.
Amit a workshopon kapsz:
- elméleti és gyakorlati ismeretek átadása egy igazán szakavatott személytől
- trükköket és tippeket a sikeres fermentáláshoz
- a saját elkészített fermentumaidat pedig hazaviheted!
A foglalkozás helyszíne: AGORA – Művelődési és Sportház
Ár: 13000 Ft/fő
Jelentkezés:
Németh Zita
⁃ e-mailben: nemeth.zita@agora-savaria.hu
⁃ Telefonon: 06 20 359 1530