ONLINE Jegyvásárlás

 

Doszpot Péter, volt gyilkossági főnyomozó és Antal Gábor krízisintervenciós tanácsadó szakpszichológus közös előadása

HOLLYWOOD KONTRA MAGYARORSZÁG  - avagy fikcióhoz képest így nyomozunk

2023. november 22., 18.00 óra

AGORA – Savaria Filmszínház, Szombathely, Mártírok tere 1.

Vajon mennyi igazság rejtőzik azokban a képsorokban, melyeket az amerikai filmek nap, mint nap elénk tárnak? Hogy működne mindez a gyakorlatban, és hogy működik Magyarországon? Milyen pszichológiai aspektusai lehetnek egy bűneset feltárásának? Miként épül fel egy bűnügyi nyomozás? Kik vesznek részt benne? Milyen módszereket használnak, és vajon mihez van joguk valójában a szereplőknek? Betekintés az üldöző és üldözött lélektani pillanataiba. Híres filmrészletek – fontos kérdések – izgalmas válaszok!

Doszpot Péter, volt gyilkossági főnyomozó, és Antal Gábor, krízisintervenciós tanácsadó szakpszichológus - a jól össze szokott szakember páros - sokadik közös előadásukon ezúttal azokat a tévhiteket vizsgálják, melyeket a bűnügyi filmek ültettek el bennünk, és megvilágítják a filmes bűntények feltárásának hiteles struktúráját, bemutatva a kontrasztot Hollywood és Magyarország között.

Jegyek elővételben az AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H–P 9.00–17.00 és Szo 9.00–13.00) válthatók, valamint online a jegy.agorasavaria.hu oldalon és az előadás előtt a helyszínen.

Jegyárak:

Teljes ár: 3 500 Ft

Szent Márton kártya kedvezménnyel: 3 000 Ft

ONLINE Jegyvásárlás