ONLINE Jegyvásárlás

 

„Azt mondod” Simon Márton és Boros Levente zenés irodalmi estje – Szerda Esti Akusztik

2023. április 19. 19.00 óra

AGORA Művelődési- és Sportház (9700 Szombathely Március 15. tér 5.

Simon Márton költő és Boros Levente dobos kreatív kooperációja idén tavasszal lép hatodik évébe. Ez idő alatt a dobbal és szintetizátorral kísért szövegekre épülő önálló estükön kezdve a teljes Polaroidok felolvasásán át a kimondott verses koncertekig szinte minden elképzelhető formában láthattuk és hallhattuk őket, és ez milyen jó volt így. Ezúttal Marci legfrissebb új verseit – és slamjeit – hozza el, Levi pedig kíséret gyanánt azt csinálja majd, amihez a legjobban ért: mindent.

Simon Márton költő, műfordító, slammer, eddig négy verseskötete jelent meg (Dalok a magasföldszintről, Polaroidok, Rókák esküvője, Éjszaka a konyhában veled akartam beszélgetni). Boros Levente dobos, egyebek mellett a Qualitons és az Amoeba állandó tagja.

Jegyek elővételben az AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H–P 9.00–17.00 és Szo 9.00–13.00) válthatók, valamint online a jegy.agorasavaria.hu oldalon és a koncert előtt a helyszínen.

Jegyár: 2500 Ft, Szent Márton kedvezménnyel: 2125 Ft.

A Szent Márton-kártya kedvezmény csak az ELŐVÉTELBEN, személyesen a jegyirodában megvásárolt jegyek esetén érvényesíthető.

ONLINE Jegyvásárlás