Kedves Közönségünk! A NOXTALGIA koncert menedzsmentjének közleményét tesszük közzé:

"A Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA Unplugged produkcióra vásárolt jegyek, automatikusan érvényesek az új, május 20-i időpontra! Bízunk benne, hogy a kedves közönség, a produkciót támogatva megőrzik és nem váltják vissza a jegyüket.

Ha valakinek mégsem megfelelő az új időpont, úgy az online váltott jegyek visszaváltási igényét 2020.december 10-ig van lehetőségük jelezni, az info@broadway.hu email címen!

Az AGORA - Jegyirodában személyesen vásárolt jegyeket, az intézmény nyitásától számított 15 napig lesz lehetőségük visszaváltani!"

Kérjük, kísérjék figyelemmel facebook oldalunkat és a www.agorasavaria.hu weboldalunkat az intézmény újranyitásával kapcsolatban is!

 

További információk: pszsz.produkcio@gmail.com

PÉTER SZABÓ SZILVIA – NOXTALGIA UNPLUGGED 
 
Ki ne emlékezne a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Euróvíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő, nagysikerű Forogj, világ! című dalokra? Hazánk egyik valaha volt legnagyobb szuperprodukciójának, a NOX pályafutásának történetét készül színpadra állítani Péter Szabó Szilvia! Ennek fényében indul útjára az énekesnő NOXTALGIA Unplugged nevű koncertsorozata. A 11 állomásos turné egy igazi időutazás lesz, hisz a műsorban felcsendülnek a mindenki által jól ismert NOX klasszikusok, ezúttal egy különleges zenei hangulatba bújtatva, hogy egy varázslatos világba repítve, felejthetetlen koncertélményt nyújtson a közönség részére. Kihagyhatatlan...

Kapunyitás: 18:00
Koncert: 19:00

Jegyár: 3 900 Ft ;4 900 Ft; 5 900 Ft

Jegyek elővételben az  AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H–P 9.00–17.00 és Szo 9.00–13.00 , valamint online a jegy.hu oldalon vásárolhatók.