KOSZORÚZÁSI FELHÍVÁS

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65., a Magyar Köztársaság kikiáltásának 32. évfordulója tiszteletére rendezett városi programsorozat szervezői felhívják a  politikai pártok, a társadalmi és civil szervezetek képviselőinek figyelmét, hogy amennyiben koszorút kívánnak elhelyezni az 56-osok terén lévő Elesett Szombathelyi Nemzetőrök Emléktáblájánál, szándékukat legkésőbb október 21. (csütörtök) 12.00 óráig az alábbi e-mail címen jelezzék: koszoruzas@szombathely.hu .

Kérjük, hogy az e-mailben jelezzék a szervezet pontos nevét, a koszorúzó személyek nevét, titulusát. A helyszínen lehetőség van még a koszorúzási listában szereplő, koszorúzó szervezetet képviselő személyekben történt változás bejelentésére. A rendezvény méltóságteljes lebonyolítása érdekében, aki fenti határidőig koszorúzási szándékát nem jelentette be, az ünnepség lezárást megelőzően lehetősége van koszorúját elhelyezni.

A koszorúzással kapcsolatban felmerült kérdésekre Boór Sándor +36 30-3789264 telefonszámon tud részletes felvilágosítást adni.