Bár az adventi vásárok idén elmaradnak, az AGORA online kézműves aukciót indít, mellyel egyszerre segíti a vásárokat nélkülözni kényszerülő kézműves árusokat, valamint a licitek összegéből támogatandó szombathelyi Covid-betegeket.

Advent első vasárnapjától helyi vállalkozások, kézművesek és őstermelők által felajánlott termékekre lehet majd licitálni az AGORA Facebookoldalán (facebook.com/agora.savaria).  A befolyt összegből az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ olyan eszközök beszerzését támogatja, melyek a Markusovszky Kórház COVID-betegeket ápoló osztályai számára jelentenek segítséget. 

Felhívásunk nem titkolt célja az is, hogy a felajánlók számára megjelenési lehetőséget biztosítsunk, hiszen ez most erősen korlátozott az elmaradt adventi vásárok és járványügyi szigorítások miatt.

Mindezek mellett alternatívát kínálunk a minőségi karácsonyi ajándékok beszerzéséhez az igényes, helyi termékek bemutatásával és megvásárlásának lehetőségével.

A felajánlásokat a nemeth.zita@agora-savaria.hu e-mail címen, vagy a 20/359-1530 telefonszámon fogadjuk.

Várunk minden olyan terméket (pl. ajándéktárgyat, karácsonyi díszt, dekorációt vagy gasztro-terméket), amely méltó ajándék lehet a karácsonyfa alatt.

Advent első napjától kezdve naponta megjelenik egy felajánlott ajándéktárgy az AGORA Facebook-oldalán, melyre licitálni kommentben lehetséges. A licit adott nap 24.00 óráig tart, a felajánlott tárgyat, az aukció szabályai szerint, a legmagasabb összeget felajánló kapja.

Csatlakozzon Ön is kezdeményezésünkhöz, legyen mindenkinek boldog karácsonya!