A megváltott jegyek érvényesek az új időpontra!

Az Agora jegypénztárában vásárolt jegyeket a Jegyiroda nyitása utáni egy hétben, 2020. július 03-ig  válthatja vissza a helyszínen!

Az online vásárolt jegyekkel kapcsolatos információk: https://www.jegy.hu/articles/812/mimosa-team-kft-traccs-kozlemenye

További információk a facebook eseményben: https://www.facebook.com/events/2430988413896998/

Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel, Traccs Team

Traccs! Szombathely legújabb beszélgető-est sorozatának negyedik vendége Sebestyén Balázs!

Jegyek online: http://bit.ly/2GZScdq
Jegyek személyesen: AGORA – MSH

Helyszín: AGORA- MSH
Cím: 9700 Szombathely, Március 15. tér
Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00
Moderátor: Horváth Nóra

Utánaszámoltunk, és meglepődve láttuk: már 23 éve annak, hogy Balázs beköltözött a nappalinkba. Először a Z+ (Viva) műsorvezetőjeként láttuk, aztán 2003-tól az RTL Klub sztárja lett... 23 műsor köthető a nevéhez, melyeknek a többsége óriási siker volt, nem utolsósorban Balázs műsorvezetői stílusa miatt.

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...

♻️ Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!♻️

❗️Fontos információk:❗️
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!